Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Häll i palsternacka, lök och vitlök och blanda väl. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Igår kväll fick vi till enny favvo bland våra asiatiska rätter. om inte jag också gillat italienskt, svensk husmanskost, Indiskt, Japanskt, Libanesiskt, Vietnamesiskt
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
En värmande soppa med massor av c-vitamin fick livsandarna att stiga några grader. Om du vill ha mer tugg i soppan är det gott att skiva ner lite fänkål t
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Skär vitlöken i skivor, dela chilin på längden och skrapa bort fröerna. Färsk koriander blir pricken över i, men kan så klart uteslutas av den som inte uppskattar smaken
Vi hade faktiskt både halstabletter och soppa hemma, men eftersom soppan innehöll den sista laxen ur frysen så kunde jag ju inte gärna erbjuda henneden eftersom hon inte äter fisk
Nu har jag anpassat receptet lite och använder hönsbuljong för att få en fylligare smak – självklart går det bra med en god grönsaksbuljong för dig som vill hålla den helt vegetarisk
Häll i palsternacka, lök och vitlök och blanda väl. Blanda kryddorna i en skål med oljan. Mixa allt tillsammans med hälften av buljongen till en slät puré och slå över i en kastrull
Idag blev det fisksoppa, köpte torsk och lax i fiskbilen igår och hade scampi hemma. Denna lilla individen behöver oss hela tiden och samtidigt försöker han vara så tuff och springer omkring här hemma tills han plötsligt somnar rätt på golvet
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar villvi sitta ute och äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.