Rabarberbullar medvaniljkrämoch smuldeg. Lägg i en form med bakplåtspapper. Nu är ju rabarber ganska lättodlat och behöver intesärskiltmycket omsorg, men ändå
Pensla bullarna med ägg ochstick ner russin om du vill. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela medmig av det
örtsalt och malen vitpeppar. olivolja att steka i. Smaka av med ev. God köttfärs- och grönsakssoppa. Bryn köttfärs och stek grönsaker mjuka i stekpanna, salta och peppra, lägg över vartefter i stor kastrull
Fler recept med kombon citron- och blåbär hittarNi här. Blåbärsmuffinsmedcitron. Vi tyckte att citronsmaken var lite snålt tilltagenoch lade till en del
Om en stund ska jag åka ner på byn och handla lite mat införhelgen. Samtidigt kan ju pizzafaktiskt vara väldigt gott och det händer ibland att sambon med längtansfull blick efterlyser just pizzatillmiddag
Hinnerinteriktigtmed att att sköta bloggen som jag vill. Ihelgen har det varitinnebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energieroch så snabbakat bröd
Tände igånggrillenoch lät den stå och jobba själv medan jag gickinoch förberedde tillbehören. Vilkenhärlig känsla att få duka upp tillmiddag utomhus för första gången i år
Tre dygn efter det enorma snöfallet (med göteborgsmått mätt) är det fortfarande oplogat på många ställen och det är medviss fara för livet man tar ut sinstålhingstoch cyklar iväg mot jobbet
Denna gången blev det både aubergineoch squash och även massor med ost, gott, gott. Börja med att hälla lite tomatsås i botten på formen, sedan riven parmesanost, sedan grönsakerna, lägg helst inte omlott för då kan det bli svårt att få alla skivor mjuka
Nu ligger hela påskhelgen framför och väntar på oss med allt den har att erbjuda. De här bakelserna gjorde jag av en vanlig rulltårta fylld med hallonsylt, spritsade grädde över och garnerade medpersikoskivoroch några påskägg
Smält i en kastrull crème fraicheoch ädelosten, krydda med örtsalt, strö riven ost över. Skär fläskfiléniskivoroch stek den därefter lägges i en eldfast form
att vi jobbar med stora maskineroch redskap som kanske intealltidfinns hemma men. Jag delar gärna medmig recept vi använder men jag vill att ni ska tänka på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.