// Don't forget to follow me on bloglovin. Nu i jultider så var jag sugen på mjuk pepparkaka, fast på ett nytt spännande sätt, och därför så skapade jag raw och veganska fikon- och pepparkaksrutor
// Don't forget to follow me on bloglovin. Jag gjorde veganska och raw äpplekaksbollar. De är gjorda på äpplemos som jag har gjort själv, helt rawfood, from the scratch och resultatet av äpplekaksbollarna blev riktigt bra
// Psst, don't forget to follow me on bloglovin. Använd en mortel (eller mixer) till att göra dina mjuka fikon och lite av vattnet till en "kolasås-liknande-sås"
Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en RawandVegan Triple Rich Chocolate Tart
Detta fantastiska jag har gjort är "Rich VeganFigand Chia Chocolate Bars". Vegan. Blanda i havregryn, chiagelén och sötning, samt sila ner din kakao (detta för att kakao lätt bildar klumpar) till en deg
If you want to try something new for Christmas to serve as dessert, I have a tip here in the form of a raw pie with flavors of gingerbread, caramel and chocolate
// Don't forget to follow me on bloglovin. + granatäpplekärnor, raw cacao nibs, blandade bär, eko banan och eko hasselnötter (mina är från vårt träd i Grekland)
Glutenfri och Vegan Mjuk Pepparkakskaka. In the tropics it is not so easy to get into the holiday spirit, but I do my best by playing Christmas music, drinking mulled wine and eating gingerbread
And even if I love a warm breakfast like scrambled eggs, fried eggs or cooked porridge during the colder months, I’m smitten by this raw porridge made of sprouted buckwheat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.