Har ni testat att använda pepparkakskrydda i äppelpaj det är så gott. Jag byter helt enkelt bara ut kanel mot pepparkakskrydda i min favoritäppelpaj som finns på bloggen sedan tidigare Klicka HÄR >> 1 msk kanel använder jag där och i denna äppelpajen använder jag istället 1 msk pepparkakskrydda alltså ingen kanel alls
Jultemat fortsätter och kommer nog om jag känner mig hålla i sig ända fram till julens sista dagar. Igår gjorde jag en raw pepparkaksglass som blev såå god, Tänk er typ att äta en kall pepparkaksdeg fast ändå lite mer åt glasshållet
Foto. Mia Hagenmalm. Ikväll är det konsert med Stjärnjul i Stockholm igen. Jag har haft en retfull förkylning sen flera veckor tillbaka, som inte vill bryta ut, men den sitter där i bröstet
Raw julgodis, Mozartkulor 0. Skrivet 23 December - 2014, 20. 52. Postat i Bakat, Rawfood, Vegan. Idag gjorde jag Mozartkulor á la rawfood, passande nu till julen
Det senaste året har jag mer och mer dragit mig undan från sötsaker och jag bakar inte alls lika ofta längre – mitt kak- och sockersug har helt enkelt minskat drastiskt i år
glögg, fika, dessert och är tillräckligt fin som dessert, gärna på julbordet. Nilla's Kitchen. Raw cheesecake är ju faktiskt redan som den är ganska juligt eftersom att den är gjord på främst nötter och torkad frukt – sådant som vi ofta tar fram till jul och advent
Julklappspaniken stegras och den årliga julbordsplaneringen drar igång. Ah, julbord. Jag älskar julbord. Så, jag tänkte att jag skulle göra en uppdaterad repris av ett inlägg från i våras och bjussa på mina bästa recept som åtminstone jag tycker är ett måste på varje hederlig vegetarians julbord