Här om dagen var jag inbjudentill Mood gallerian för att lyssna på UlrikaDavidsson. Vifick smaka godsaker som fruktsallad, müsli och grön juice och jag som intedrickerjuice bestämde mig för att prova
Tempura, Japansk frityroch tryffelbakt kungskrabbaDet Japanska köket har alltidvaritfascinerande, färgrikt ochframförallt smakfullt, det har också en inneboende glöd medkänsla för det konstfulla i maten, mycket av den Japanskagastronomin, ja, man kan nästan säga att allt har en egen själ,en slags urkraft som skall symbolisera både ytterligheter ochen stabilharmoni
Spröda sockerkringlor. + lite extra mjöl för bakbord. Blanda mjöl, socker, hjorthornssalt och vanilj. Arbeta in smöret imjölblandningen och sist grädden
Isin senaste bok, Liver Rescue av Anthony William aka MedicalMedium, skriver han att de flesta av våra hälsoproblem stammar från en lever som är trött och överbelastade av virus, toxiner, tungmetaller etc
Vi har börjat fara runt på en litenföreläsningsturné, där Therese berättar om Hormoner i maten och jag bjuder på kycklingbuljong ur klimatsmarta Wonderbag med mina frökex från Huså Bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.