Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av). Den här lasagnen är sååååå mättande och god så klart
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om
Jag försökte mig på att baka surdegsbröd för ett par veckor sedan. Surdegsgrunderna bubblade som bara den i mina glasburkar och jag trodde jag hade fått en flygande start
Jag kan föreställa mig denna just nu med en klick vispad grädde på sidan. Imorgon är det (får vi hoppas) en glad fredag, samt löning för många utav oss
Ja nu är jag ju gift med en pizzabagare också och det är jag väldans tacksam för, eftersom killarnas nya favorit är något så läskigt som pommespizza och det kan jag säga den pizzan är inget för känsliga magar
Den här gången hade smöret tagits fram för sonen och jag skulle baka igen. Dels för att jag inte gillar hanteringen av fettet för att få fram margarin samt för alla tillsatser som är i
Perfekt för en liten paj till till exempelvis frukost eller mellanmål. Om sötströ används kan gärna lite extra smör användas för att få en mindre torr smuldeg
Hade som tur var vit pulverfärg (för bakverk) som jag kunde färga min marsipan med, det kräver en hel del arbete för att få den jämn men det visade sig fungera bra
Strö ut vetemjöl på ett bakbord och stjälp försiktigt upp degen. (Jag stjälpte upp degen direkt på plåten med lite mjöl, delade den i två och strödde över lite mjöl och in i ugnen
Den underbara doften när man vaknar på morgonen och älsklingen har startat perkolatorn, den fantastiska samvaron med vänner kring en kanna mörkrostat en onsdag kväll, kaffetåren på maten som ger energin åter, denlilla kicken jag får av att sitta en tidig morgon med en kopp svart framför mig och skriva ett blogginlägg och göra mig redo för en ny dag
I den här rätten har jag kokat svart ris i kokosmjölk för att få ett sött och klibbigt ris. Butternut squash, champinjoner, grönkål och tofu steks ihop med en massa ingefära, vitlök och svart kardemumma för att få en djup, mustig och söt smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.