Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen. )Idag bjuder jag på receptet på äppelpajen som jag bakade till mina kollegor tidigare i veckan
Den ljuvligaste av alla äppelpajer någonsin. Gör den du med, du kommer inte att ångra dig. Jag blandade äpplen från trädgården med köpta lite syrligare
Jag jagar den perfekt äppelpajen. Ni vet, det finns surfare som jagar den perfekta vågen. Till min stora förvåning har jag nu nästan hittat den ultimata äppelpajen, men den var inte alls sådan som jag trodde
Den underbara doften när man vaknar på morgonen och älsklingen har startat perkolatorn, den fantastiska samvaron med vänner kring en kanna mörkrostat en onsdag kväll, kaffetåren på maten som ger energin åter, denlilla kicken jag får av att sitta en tidig morgon med en kopp svart framför mig och skriva ett blogginlägg och göra mig redo för en ny dag
Nyfikenhet och ett habegär väcktes hos mig och till min stora glädje fick även jag en burk av denna rökiga, fylliga och mystiska krydda av miss Meister när vi sågs senast
Baka ut den mellan två smörpapper. Skala under tiden äpplena, dela dem i klyften. Vispa under tiden äggulorna med socker samt Maizena till en fluffig äggsmet
Men eftersom min mamma ville skämma bort mig så beställde vi den från ett bageri. Gör stick prov och låt det svalna ordentligt i formen innan du tar bort kakan från formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.