Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Säg finns det någon bättre stund än morgonen när livsandarna får vakna till i sin egen takt och man har tid att verkligen känna efter hur det känns i kroppen när den förbereder sig för en ny dag i vår tjänst
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Du vet att de är färdigjästa om degen "studsar tillbaka" när du trycker lite lätt med fingret. Extra roligt blir det om man passar påatt baka sitt fika själv till den här dagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.