En av mina starkare drivkrafter i köket är min lättja. De bästa rätter jag någonsin totat ihop har kommit till genom att jag stått där och blängt på en kornmjölspåse, en burk oliver och en ättiksflaska och tänkt att
Plankfilé skulle jag vilja kalla det här. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Hej. Jag måste erkänna att jag blir hungrig bara av att tänka på det här receptet. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Hej på er allihop. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar tripp till Italien. Jag måste erkänna att det inte kändes helt kul att komma hem till alla snödrivor som ligger kvar här hemma
Den här helgen har börjat riktigt bra, och inte är den slut än. I fredags kväll åkte vi ut till våra vänner och deras familjs sommarstuga som ligger precis nere vid vattnet
Jag måste erkänna en sak. Eller erkänna och erkänna, ni som följer mina matlagningseskapader har nog redan märkt detta, att jag är riktigt dålig på att laga vegetarisk mat
Det finns mat som låter god bara man pratar om den. Tänk typ sirapsglaserade revben. Stannar man upp och tänker lite på sirapsglaserade revben så börjar det ju vattnas i munnen
Lättlagat. Snabbt. Gott. Billig. Jajsmen. Den här behändigt maträtten hittade jag på Arla. se. Måste erkänna att jag inte mätte särskilt noggrant, utan gick på känn
Det önskades morotskakak på brunch-buffén igår, och då letade jag upp ett LCHF morotskaka på nätet. Jag är inte så mycket för kakor, baka och sötningsmedel
Grön Sanjay Gupta Linsröra. Med halloumi, avokado och ugsstekt aubergine. Nu har jag en lillasyster som, i och med att hon är vegetarian, har inspirerat mig till att laga nya "flavoursprakande" vegetariska rätter
Hej på er,. Så härligt att det snart är helg igen. Tiden går ju så himla fort så vips kommer hösten vara över och vintern på ingång… Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar till jul… Musiken, stämningen, maten, stöket och baket
Enchiladas med kyckling. Hej lillördag. Hur har starten på veckan blivit. Min har bestått av jobb för hela slaten, men idag är jag ledig och tänkte därför göra lillördag fullt ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.