Servera med ris och sallad. Gjorde tidigare i veckan en enkel men mycket god kycklinggratäng. Jag gjorde den på mellangrädde, men man kan ju självklart göra på vispgrädde också
Den här kalasgoda tomatsåsen med champinjoner och röd pesto är precis en sådan rätt. Vare sig man jobbar eller inte så kan det vara skönt att starta veckan med en maträtt som inte kräver någon större arbetsinsats
Tänkte vara ute i god tid med bloggandet, jag är så trött på kvällen så jag hänger inte ihop men det blir väl bättre snart, tidsomställningen gick ändå bättre än vad jag trott att den skulle göra men visst känns det
Självaste toppingarna får ni ju såklart leka med, och olika såser och ostar, detta är mer ett grundrecept på min pizzadeg, jag lekte like medpesto, champinjoner, lök och mozzarella ost, för det var det jag hade i kylskåpet
- Börja att blanda i lite av paprika peston i din skål med pastan. Nu är jag hemma igen från min kompis sommarstuga och tänkte komma igång med bloggandet igen
Välj att blanda runt pestonmed pastan eller att klicka det på toppen. Tre av fyra familjemedlemmar tycker dessutom om maten, kan knappast bli mycket bättre i vårt hus
Servera med klyftpotatis och en god sallad. Skär kycklingen i ca 2 cm stora tärningar och bryn dessa. Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta
Pumpa medpesto har blivit en stående favorit hos oss. Att addera några hela pumpakärnor på toppen ger det hela en extra touch och det är gott med något knaprigt som bryter av
Maten i Provence bär tydligt släktskap med det italienska köket. I Provence heter det pistou – när man passerar Menton byter basilikaröran namn till pesto…
Hell av vannet, bland i fløte og pesto, kvern over litt pepper og server med de bakte tomatene. Med et dryss parmesanost på toppen er denne retten både god, sunn og billig
Kycklinggratäng stog på schemat idag så jag stekte upp allt på bilden för sig - kalkonbacon, lök & vitlök, champinjoner, zucchini och tomater och sen rörde jag ihop det med lätt brynt kycklinglårfilé, riven ekologisk halloumi och grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.