Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner blomkål ochbroccoli. Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter
Blanda pestonoch fetaosten genom att krossa det i en bunke med en gaffel. Servera med en god sallad. Skiva kycklingen i små bitar och bryn i stekpanna tills de fått fin färg
Den här kycklinggratängen skulle man verkligen kunna äta precis som den är, tillsätta mera grönsaker eller göra som jag gjorde, bara micra lite riven blomkål till så är allt klart
Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner blomkål ochbroccoli. Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter
Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner blomkål ochbroccoli. Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter
Blanda pastan i stekpannan med kyckling ochbroccoli, vänd i tomater ochpesto. Stek kycklingbitarna tillsammans med vitlöken i olivoljan, stek medbroccolin mot slutet, salta och peppra
Och knappast pasta medpestoochbroccoli heller, men faktum är att detta är en såpass god och nyttig (om man inte är rädd för kolhydrater vill säga) middag att jag måste skriva om den ändå
Broccoli Raw med citron och ingefära. Recept Broccoli Raw med citron. Vi serverar den oftast med ris, något grönt och en gräddfilssås med stenbitsrom som barnen älskar
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Till kvällsmat testade jag att göra en fantastiskt god och krämig kycklinggratäng som jag serverade tillsammans med blomkålsris och sallad, receptet hittade jag på matplatsen
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilika och smaka av med salt och peppar
Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.