1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Det är väldigt enkel att göra och omåttligt populär. Hej på er,. Redan torsdag, tiden flyger fram. Helgen närmar sig och jag tänkte därför att ni skulle få ett litet desserttips inför denna
Väldigt enkelt men så gott. Hej på er. Idag är det måndag och då tänkte jag att ni skulle få ett pajrecept, kanske något att svänga ihop till helgfikat eller som en mysig fika i veckan
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
En enkel och god dessert efter middagen låter väl inte helt fel att bjuda på. Efterrätter. Passionsfruktstrifle med citron- och vaniljmascarpone & sega kolanötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.