Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri och mjölkfri
Så här i början av veckan så tänkte jag bjuda på ett enkeltoch snabblagat recept. Jag kör på med min lågkolhydratkost och träning ungefär varannan dag, passar mig bäst, det är den här typen av mat och träning som jag mår bäst av
Dags att göra en enkeloch god efterrätt. Seg och trött efter gårdagens nyårsfirande. En enkeloch god efterrätt som fungerar lika bra nyårsafton som vilken kväll som helst då man är sugen på något gott efter maten
Detta blev en vädligt enkeloch lättlagad pastarätt men oj så god. -)Med några få ingredienser så kan man ju väldigt enkelt få till olika pastarätter men jag tycker det är så viktigt att ingredienserna är bra
Gulasch görs ju normalt på nötkött som får puttra länge, här en mer snabblagad variant som ger en mustig smak och som smakar som ett långkok, servera köttfärsgulaschen med morotsstavar eller andra rotsaker, en klick svalkande crème fraiche och ris
En snabblagad, enkeloch mättande lunch helt enkelt. Blanda i lite klippt, färsk basilika i omelettsmeten och fyllde med smulad fetaost, halverade körsbärstomater, oliver och surkål
andys lekland, barnpaket, dessert, dessert att förbereda, efterrätt, efterrätt som är enkel att förbereda, enkeloch snabb efterrätt, grädde, gräddfil, gräddfilspannacotta, gräddfilspannacotta med passionerad kokos, kokoschips, lättgjord efterrätt, paket till en nioåring, paketinspiration, passionsfrukt, tips på present till barn, vanilj, vaniljsocker
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.