Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Ibland ändras planerna och man får enliten stund över – Typ som igår. Vi skulle träffa några vänner efter jobbet men det kom saker emellan och planerna blev därför skjutna på framtiden
Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. Den har räckt precis hela veckan. Citronsyran måste du inte ha med i degenmenden gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
Men det är en annan historia som jag planerar att slutföra senare i eftermiddag. Den lilla tid jag la på matlagning resulterade i alla fall i den här gröna pastan med ärt och spenat-pesto och broccoli
Grovhacka hälften av persiljan och valnötterna. Finhackaresten i en mixer eller med en kniv. Fräs räkorna i resten av oljan, pudrachili över och rör ner det grova hacket
Ingefära är inte bara en smakrik krydda utan den är också bra för hälsan, den har under många århundraden använts i medicinska syften för att lindra många vanliga sjukdomar
Nu är det dags för lite mat av det mer vardagliga slaget igen, vi (ni) kan ju inte bara leva på festmat, drinkar, vin, godsaker och efterrätter hela tiden
Små spöken på rad Halloween-spökena kom en helg sent till vårt hus. )Inspirationen sprutar just nu. och har nu äntligen gjort en sak som jag tänkt sååå länge
Kanske det viktigaste målet på dagenmen ändå just det mål som många hoppar över. Den här veckan tänkte jag dela med mig av några frukostfavoriter som är bra och hälsosamma eftersom jag fått flera frågor och undringar kring just detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.