Gicktill soffan och sattemig och pratadelite med barnen som då var ett och tre år. Jag ficken fråga av en läsare om hur jag gör för attfåchokladenattrinna över kanten så där snyggt som t
Häll ikycklingfond och vatten. vatten. Italiensk korvgryta – gör så här. Skala och skiva lök och vitlök. Fräs dem i smör på svag värme ien låg vid gryta
(bortsett från möhippan jag höll i) Taggad och lite nervös packade jag in allt ibilen, fick gå flera gånger för attfå med mig allt som kunde tänkas behövas
Häll isistvaniljessens och även kokhet vatten för attfåkrämenlufftig och krämig. Koka upp blåbär och strösocker ien kastrull, mossa bären och om du vill ha enfin kräm får du sila bort skal och ev kärnor ( om du använder andra bär än blåbär )
Ni anar intevilkenotroligrolig helg jag har haft. Midsommaraftoni fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som fårenattkikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. En perfekt rätt att göra några timmarinnan, sätt den bara ikylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
I nästa blogginlägg käkar vien hamburgare du intefårmissaatt lägga på grilleni sommar. Spröda mördegsplattor, äppelmos och hallonsylt, godaste vaniljkrämen, tjock vispgrädde och söt glasyr
Den blev otroligt god. Dela sedan varje kaka ihälften så att du får fyra tårtbottnar. Gilla gärna inlägget på Bloglovin' så att fler få ta del av detta underbara recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.