Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Då så, då är måndagen åter på plats och idag har vi faktiskt ett fiskrecept att bjuda er på, allt för att ni ska hinna planera in middagen tills i morgon när det är "fiskätardag"
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Har faktiskt hunnit med alla dessa soppor sennyårsafton. I år har jag gett mig en utmaning och det är att laga till soppa mer frekvent än vad jag tidigare gjort
Jag har lite svårt att döpa den, för jag vet inte riktigt var det är. Därför kan ni säkert tänka er hur lycklig jag var imorse, när jag fick sätta tänderna i den här kreationen
Nej, nu skall jag inte fundera över detta utan ta mig enljummennybakad macka. Inbillar mig att det är nyttigt också, man kan ju stoppa i lite extra nyttiga saker
Oftast är det bilden på rätten som jag dras till. Sämre start på veckan kan man ha. Men det är inte alltid bilden är så lockande, men så börjar jag läsa receptet och så börjar tankarna fara runt
Vi har bestämt oss att planera våra vardagsrätter lite flitigare. För när vi kommer hem från dagis och jobb, vill alla här hemma att maten ska stå på bordet NU
För någon vecka sedan köpte jag för första gången i hela mitt liv hem en kålrabbi. Jag har faktiskt en till kålrabbi som jag inte har gjort någon med ännu, så vi får se vad jag mer testar
Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av min bloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Men när matlagning och att prova nya matidéer, recept och tankar är en stor del av livet så är det inte lika roligt med repriser, även om de är hemlagade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.