Blev efter ett recept som jag skrev ut från en blogg för flera månader sedan (men jag gjorde det med lite ändringar jag tyckte behövdes) och som jag har velat testa sedan dess men helt enkelt inte gjort, jag tror att det kommer från denna blogg
Nu när jag äter ute tittar jag bara efter vegetariska alternativ först, så där märker jag att jag snabbt fått in vanan att hålla utkik efter vegetariskt
Härom dagen var jag inne i stan (Stockholm) på ett ärende. Lyxigt eftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
vaniljpulver och vaniljarom efter smak. Ja nu är det visst typ enmånadsen jag bloggade. Har inte riktigt lust med det konstigt nog, jag har ju varit bloggberoende
Vi hann även ut en tur med båten vilket jag var lite skeptisk till först eftersom havet kyler ner och det inte brukar ha blivit speciellt varmt vid den här tidenmen där hade jag fel
Men så kom Smaskelismaskens med dengenialalösningen, en amerikansk köttfärsröra som serveras med hamburgerbröd, och precis som med vanliga hamburgare kan man komponera sin egen Sloppy Joe efter eget tycke och smak med grönsaker, olika dressingar och ost
Chutneyn ska alltså vara som godast efter ca enmånad. Visserligenrekommenderas det i receptet att vänta enmånad med provsmakningen, för det är tydligen då äppelchutneyn ska vara som godast, men vem har tid att vänta
Oktober, denmånaden då vi sätter fokus på bröstcancer, och på olika sätt, var och enefter sin förmåga, drar vårt strå till stacken för att samla in pengar till forskningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.