En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzorenbart för enkvällpåölbarenOmnipollos Hatt vidGötgatsbacken
Blanda ihopingrediensernatillmarinadenienpåse och lägg ner fläskfilén. Bryn fläskfiléimarinaden (var försiktig så det intestänker upp het olja) salta och peppra lite
Hoppas ni har en bra tisdagskväll. Garnera med resten av denvispadegrädden, jordgubbar och bitar av blockchokladen (jag smälte den och gjorde bitarpå ett bakplåtspapper)
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Okej, det här är kanske det minstmärkvärdiga som jag gett er men det är något av det godaste. Lyckas glömma det mellan varje period av soppa och tänker ”det här måstevi göra oftare”
Därför blev vi smått överlyckliga när vihittade ett tipspåenmarängsviss med limoncello, så inivassen gott och så snabb att fixatill att denstårpå bordet innandinagäster har hunnit säga Ciao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.