Så har vi nu lyckats välja ut litebilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, enmiddag som viplötsligtfick för oss skulle ha ett italienskt tema
Ha en underbar kväll. Man skulle kunna äta på jobbet, men jag tycker ju att det är roligt att laga mat och sitta ner en stund vid matbordet och ventileradagens händelser
Som med så mycket annat handlar det om att prioritera, för mig är middagenviktig, är middagen och kvällen bra kan jag dessutom unna mig att sova lite längre dagen efter
Som alltid bjöd kvällensväninna på mycket god mat och enjättetrevlig och intressantvinprovning. Det är tidig lördagsmorgon och jag sitterensam (övrigafamiljen sover fortfarande) med en kopp kaffe och enenkel smörgås och njuter av tystnaden och den vackra morgonsolen som med sköra guldstrålar letar siginträdgården och skapar ett nästan magisktskimmer
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Birchermysli – En frukost för bl a skidlandslaget. Tillbehör. Istället för att koka gröten rör man ihop havregryn och yoghurt och låter det stå ikylen över natten, det blir kanongott
En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzorenbart för enkväll på ölbarenOmnipollos Hatt vidGötgatsbacken
Trevligt sällskap + långkok av oxfiléi ugn + gratäng av diverse rotgrönsaker + nattning av lillenisedvanligtid + en ung nebbiolo och ickeårsgivetalkoholfrittalternativ = Entrevligvuxenmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.