Skar bottnarna i lämplig storlek och fyllde som envanlig tårta. det bjöd jag förra helgens gäster på. Tårtan gjorde jag som så att jag gjorde två stycken (glutenfria) bottnar i långpanna
Vad jag egentligen hade velat äta, det är en riktigt mustig kålsoppa med frikadeller. med frikadeller, i stället för de ägghalvor som jag oftast serverar till
Så vill ni även göra rulladerna till så gör vanliga rullader. Och i tidningen idag fanns ännu fler insändare från arga människor som tycker att det plogas för lite ellerhelt galet
Låt gärna tårtan stå och safta till sig ett par timmer eller över natten innan ni hugger in. Jo, det var så illa att de stackars kossorna blev sjösjuka ute till havs på långseglingarna och slutade producera mjölk och då fick man heltenkelt förvara mjölken på burk istället
Funkar också fint att frysa eller göra rulltårtsbakelser av. Envanlig klassisk rulltårta är så gott,man glömmer bort hur fort och busenkelt det är att göra en rulltårta, perfekt när man får oväntade gäster
Servera den med sylt eller fruktsallad och vispad grädde. Pannkaka äts med fördel något avsvalnad tillsammans med sylt eller fruktsallad och vispad grädde
Gör så här heltenkelt. Eller så fördelar man frukt och riven choklad i små portionsformar. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.