En tid då indiska familjer träffas, tänder ljus och äter enheldel gott. Idag bjuder jag på ett äkta diwalirecept nämligen kaju katli, kaju burfi, cashew fudge eller på enkelsvenska indiska cashewnötskakor
Filmen var väl si så där, inte dålig men inte heller så bra så vi stod upp i soffan och jublade. Somnade först igår gjorde Håkan, kanske inte så konstigt eftersom han faktiskt är ett helt år äldre än Anki
Ingredienser. Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör
Okidoki, vi har kollat och sållat bland våra foto som vi tog på semestern - det blir enheldel. )) Inte som förra årets frukost men ändå hur gott som helst, speciellt med dennautsikten
Den har räckt precis hela veckan. Förra söndagen så knådade jag ihop en lekdeg till barnen. Citronsyran måste du inte ha med i degenmenden gör att den håller flera veckor (förutsatt att du förvarar den i kylen)
Så har dennahelgen passerat och det är vardag igen imorgon. Men innan vi går mot vardag vill jag gärna tipsa er om en mycket smarrig maträtt som vi åt till middag igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.