Fick goda äpplen, eller fick och fick förresten, pallade hos kusinen. Har varit sugen länge på dennapajen från Roy Fares och idag efter söndagsteken så blev den av
Enhärligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Lillördag och full fart mot helgen. igen. Att få baka och laga mat är bland det roligaste jag vet och väldigt avkopplande för en hjärna som oftast gå på högvarv
För en tid sedan hittade jag ett receptblad på en "biffsallad" i min närbutik. Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar)
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
Jag vet, det är väldigt tidigt, men vi har faktiskt börjat provsmaka årets glögg redan. Som många säkert har sett så har vi recenserat flera av de nya glöggsorter som kommit – och fler är förstås på gång
Äppeltider och då måste man ju såklart baka äppelpaj. Denna goding har enliten touch av havssalt som ger en väldigt god brytning till det söta och syrliga
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.