Om du serverar densom huvudrätt är det gott att servera den med ett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innan serveringen med lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Däremot uppskattarjag dekorerande med pumpor och annat i höstens färger, både inne och ute. Jag började veckan med att tänka efter vad jag ville få utfört och mycket om inte allt har jag kunnat stryka från min lista
Jag tänkte mig hela tidenattjag måste göra dessa kakor bli fina som dom andra. En bra Puifai måste vara mjukt som bomull och att ha splittrande yta som blommor
Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Färsen var en fet och buljongblöt blandning av gris och kalv och de nämnda hackade gröna citronfyllda oliverna, och jag varvade färsen med bacon och mjukkokta hela purjolökar (varifrån snodde jag idén med purjolökarna, någon som kan sin gastrohistoria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.