Nu är jag helt utslagen av all god mat, middagen blev en riktig höjdare ochdesserten också menden kommer i morgon, idag får du hålla till godo med Surf and Turf, hummer och oxfilé i en riktigt ljuvlig kombination
Som jag nämnde tidigare har jag dock jobbat med julrecept och annat julpyssel sen augusti. I've been working with Hälsans Kök and their concept "A Green Christmas"
Häll i mjölken, ochblanda väl. Visst gör jag mer av sådant jag inte gjorde för bara några månader sedan, såsom att träna och att läsa skönlitteratur, men det är inte hela förklaringen
Efter ett glas rödvin på fredagskvällen kände jag mig ovanligt kreativ och konstnärlig och kände att det var dags att utmana mig själv på både det enaochandra sättet vilket resulterade i någon slags videoinspelning (ja denna, inget annat) under lördagenoch utomhus träning idag
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Steken skall fortfarande hålla ihop men vara så mjk så att man kan dra fibertrådar av kött från den. Det är en konst att få till en högrev så den är lika skivbar som en oxfilé och samtidigt så den smälter på tungan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.