Empanadas al horno de Bolivia (av Barbro i Svalöv)
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 äggulor
  • 1 dl matolja
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 300 gram fläskfärs eller kycklingfärs
  • 1 stor finhackad lök
  • 2 tsk starkt paprikapulver
  • 4 tsk eller mer av vindaloo curry
  • 4 tsk eller mer av thai red curry
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl vatten
  • 3 msk matolja
  • 2 hårdkokta ägg (kan uteslutas)
  • en burk gröna pimientos, halverade
  • en hel vitlök, pressade klyftor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.