Det är himla lätt att baka bröd när man har boken "Enklare bröd" framför sig. Har nu bakat andra brödet ifrån boken och det var minst lika lätt som det första
Det här är ett bröd som kväver lite arbete, inget man kanske ger sig på mitt i veckan. Degen behöver bearbetas ordentligt, jäsa över natten och ytterligare jäsning krävs efter utbak dagen efter
Helgen har varit ledig och inbjudit till lite experiment i köket – och det passade extra bra då jag nyligen köpte ännu en brödbok, “Den Franske Bagaren
Ett helt underbart gott bröd som går lätt att baka om du har en färdig levain eller vit surdeg. Man tillsätter lite jäst som hjälp på traven för att det ska gå lite fortare än om det bara bakas på levain
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Avskyr verkligen smörgåstårta, när den består av ett hopkok av kokt billig skinka blandad med crabsticks och vattniga räkor och majonäs som smakar kemikalier
Här kommer ett smarrigt recept på frukostfrallor. Förra helgen spenderade jag hela helgen hemma och passade då på att baka massor av bröd, bröd med lång jästid
Jag vet att jag borde lagt ut detta i går, men då hade jag ju annat. Så nu tänker jag i alla fall lägga ut bilder och recept på det vi åt i måndags när vi hade finbesök
Första lediga helgen på 4 veckor bjuder då inte på sovmorgon, nej klarvaken kl 6. Så istället för att ligga och glo i taket hoppade jag upp, brassade på ugnen och bakade ut durumbrödet jag blandade ihop igår
Jag måste bara skrika gu så gott detta bröd är, för då kanske ni också vill göra detta och då hamnar ni som mig garanterat,fast och vill bara äta av detta bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.