Dragon och ädelost är god krydda tillkyckling. 4 kycklingfiléer 1 ädelost3 dl grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost ikycklingen och lägg i smord form. Häll på grädde och ini ugnen ca 50 min på 200 gr. - Läs hela inlägget här 4 kycklingfiléer 1 ädelost. 3 dl grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost ikycklingen och lägg i smord form. Häll på grädde och ini ugnen ca 50 min på 200 gr
Kyckling är en favorit här hos oss. Det går att varieraini det oändliga. Parmesanosten ger denna rätt en härligkrämighet och dragonen passar utmärkt tillkyckling
Blanda crème fraiche, grädde, riven ost, dragon och senap. Skivachampinjoner och hacka lök. Skär kycklingenibitar, bryn i olja, salta, peppra och lägg i botten av ugnsform
Gör så här Koka potatisen mjuk. Skala och skiva morötterna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Vispaihop crème fraiche, vatten, dragon och smulad buljongtärningi en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.