3 dl
grädde Salt peppar Dragonkrydda Peta i ädelost i kycklingen och lägg i smord form.Krydda med dragon, salt och peppar.Häll på grädde och in i ugnen ca 50 min på 200 gr
Smakade inte mycket av varken ädelost eller dragon trots att jag hade i ganska mycket. Osten bör nog vara av en ganska stark sort plus att man bör ha på massor av dragon.
Västerbottenost är ju perfekt, å med den ska jag fixa en riktigt svensk och mumsig förrätt. Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Salta & ha på ett glest lager med Dragon. Strö över ett lager med dragon. Lägg på en klick med smör. Lägg lergrytan ungefär en halvtimme innan den ska användas
Ingredienser Portioner. 6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
agnetaåkerfeldt
Smakade inte mycket av varken ädelost eller dragon trots att jag hade i ganska mycket. Osten bör nog vara av en ganska stark sort plus att man bör ha på massor av dragon.
Logga in eller Registrera för att kommentera.