Forma färsen till järpar o stek dem så de får en stekyta runt om. Lägg dem i en ugnsfast form med lite smör i och grädda färdigt dem i ugnen på ca 225 grader i ca 30 minuter
Blanda med creme fraiche och gräddfil. Smaka av med salt. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika och fetaost
Blanda samman allt i en skål och smaka av med salt och peppar. Vi har haft otroligt tur med vädret. När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasalladmed stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Det var ett tag sen nu som jag lade upp ett matrecept och den främsta anledningen till det är att jag just nu har en tvååring hemma som helst (bara) äter spaghetti med köttfärsås eller kycklingcurry-gryta
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.