Detta är en vaniljpannacotta som jag har toppat med "Bara Bär" Passerade Mango och Havtorn. Gör som jag gjort här, häll upp dem i plastglas och slipp en massa disk
Stjerneskud - Ångad och stekt rödspätta toppad med räkor ochkräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Skiva rödlöken och lägg i woken, låt fräsa en stund. Häll i lite av spadet från kräftstjärtarna. Ha i Sambal och häll i Thai Chili Såsen och pressa i en vitlöksklyfta, låt puttra en stund
Om jag ska vara ärlig så kanske jag inte ska kalla den mango & passion cheesecake i ochmed att passionsfrukten är till dekoration, men det passade så bra att ha den som topping så den får heta det ändå
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Lägg i ren glasburk och den håller sig en vecka eller två i kylen
Mixa anchochilinoch lite av vattnet med en stavmixer, häll sedan ner i grytan. Förra helgen besökte jag Mitt köks matmässa alltid lika trevligt på deras mässor, vikten att få prova saker som inte hunnit komma i handeln än är alltid trevlig, men även saker man ha sett förbi och fått en ny aha upplevelse för
Häll upp i ett cocktailglas och dekorera med mynta. Häll mango, äppeljuice, lime, socker, mynta och några isbitar i en mixer och kör tills all is krossats
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.