Det här eminenta receptet kommer från Annes Mat och är det enda receptet jag någonsin kan tänka mig att använda till kakor som ska dekoreras med royal icing eftersom det lätt blir på tok för sött
Hej allihopa. Här kommer några inlägg på de tårtor jag gjorde tillmin systers studentfest. Pågrund av tidsbrist hann jag tyvärr inte ta så många steg-för-steg bilder
 Skrubba citroneni varmt vatten. Värm försiktigt upp sojagrädden i en kastrull. Smula eller rivinoribladet, tillsätt hackad rödlök, citronjuice, tångkaviar, salt och peppar
Vi hade finaste besöket i onsdags och som mingelsnacks blev det minigurkor och morötter, kalkonkorv med vitlök och peppar från Ingelsta kalkon (så otroligt god), litechips och en massa dipp (limedipp och en gjord på grilladpaprika och hasselnötter)
Jag måste förbereda det så och jag är säker på att det kommer att smaka utsökt tillägg som det är effektivt att presentera dina gäster i denna underbara bröd mössa
Hennes mamma skickade en inpirationsbild från Delines cake som hon gärna ville ha en liknande tårta. Det blev iprincip alla element som på den tårtan men med några små ändringar
Än så länge i lånad mössa. I väntan på besked om mösstransport till Nepal. två nya beskrivningar. Jennifer har gjort den ena, en enkel och mycket elastisk toppluva som man borde kunna använda länge
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Tjocka jackor och till och med mössa på, i alla fall hade brorsan och jag det. Tillkräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Människan har - precis som djuren - en naturlig förmåga att anpassa sigtill fasta, så fasta ska inte ses som något onaturlig för kroppen då detta har varit ett sätt för oss att klara oss under svårare tidervidbrist på föda
Fröna ser nästan ut som små djur. Av min hemmagjorda Ringblomsolja blev det till slut Ringblomssalva. Läs mer om Ringblomsoljan och dess egenskaper HÄR
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.