Förvara dem sedan i en lufttät burk så att de intemjuknar. Vispa ner den varma mjölken i äggsmeten. Placera dem inte för tätt på bakplåtar med bakplåtspapper
Varförinte duka upp en frukostbuffé till helgen, där dessa får utgöra en del, tillsammas med gott bröd, några sorters pålägg, ägg, juice…ställ fram några favoriter och njut ev en lång, härlig helgfrukost
Vissa saker kan man rädda och det tänkte jag att detta avsnittet skulle handla om. Blir kanske inte som detvar tänkt från början, men godare än att äta bränt kött
Men detvar i alla fall inte sämre. Fast jag var verkligen sugen på det här så det passade fint. I måndags var jag kreativ och gjorde färsbiffar av färssmet där jag blandade i köttet från ett par chorizokorvar och riven parmesan
För när man nu återigen kunde komma ut och besöka en livsmedelsbutik igen (detvarju ett tag sedan) reagerade man på att varthän man såg vardet färdigmat (
Och julen firade vi också på olika håll i år, så igår blev det lite firande. För middagen fick alla varsin och istället för förrätt bjöd jag på lite skaldjurstapas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.