Här skiner solen från en klarblå himmel och jag är rädd för attdet inte kommeratt bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstans Det gäller att passa på och njuta medandet varar
Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommeratt göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Den här gången provade jag Soffritto, ett recept med mixade grönsaker, men jag tillsatte mycket mer tomatpure och kryddor, som mald chilipeppar på burk
Kanske ärdet så att man får tänka till lite för att laga något gott som inte kostar skjortan, lite framförhållning så man inte står därmed antingen en trist falukorvsring eller en galet dyr bit pepparbiff
Det var självsagt städernas proletariat som gav denna rätten namnet "Kattmat", där de satt och skrockade över dessa människor som hade så ymnigt med pengar, hur det var möjligt att de tillät sig detdär svineriet
Ur hälsosynpunkt ärdetdärför absolut befogat att använda mjöl med högre fiberhalt, mer protein och mer näring istället för vanligt vetemjöl somär ett otroligt processat mjöl
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Tillverkarna har lyckats komma över billiga utfyllnadsmedel och tillverkningsmetoder som gör attdetär billigt för dem att tillverka, men prissätt högt för attdet ska vara nyttigare för oss att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.