det är nog dags att vakna upp snart och fundera lite på hur man verkligen vill ha det. Eftersom jag jobbar i helgen så passade Tyra och jag påatt göra det sista lilla inför måndagens julfirande
Tänk vilken spännande resa att få följa dessa fantastiskt hängivna matpersonligheter hela året. Det är en nordisk kryddört som passar fint i rabatterna, den odlar jag mycket av
Ni vet att jag är en liten tjötmaja om det här att smaka av och själv lita på sina smaklökar, recept är super att ha, för att ha en grund att gå efter, men hur godsaken ska smaka i slutändan, ja det bestämmer man själv
Ja, det här är vad man kan ägna sig åt en fredag, eller vilken annan dag som helst, jag hade bara en tråkig morgon, så istället för att plugga började jag pyssla och nu har snart hela förmiddagen gått
Det finns det ju tusentals recept på bland olika matbloggar, men jag slår ändå ett slag för den. Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för attman inte vet vad man ska laga samma kväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.