Nu råkar detju faktiskt finnas makrill i frysdisken. Och, där är vi ju snart, inte sant. Detta beror givetvis på att makrill bara är i säsong under maj till oktober
På tal om att stoppa äpplen i det ena och det andra, måste jag bara påminna om dessa kanel- och ingefärsstekta äpplen, som serveras med yoghurt och hasselnötter
Det är nämligen så att han, på något vis har fått nys om att vi har efterlyst hans kokbok "Det glömda köket", mejlat till oss och erbjudit oss att köpa ett av exemplaren har har kvar i sin ägo
Jag vet inte vad det beror på men det blir alltid så att mer tid behövs i ugnen än beräknat för att potatisen ska bli tillräckligt mjuk i den här typen av potatisrätter
Lägg lite trötthet på det så sjunker inspirationen rejält och det blir mat som lövbiff i gräddsås med pommes, färdiggrillad kyckling med pommes eller som här - en tortellinigratäng
Jag tar mig friheten att bjuda på receptet här nedan, även om jag inte kan ta åt mig äran för det. Just den här gången hade de satt sin egen prägel på ett helt mjölfritt bröd ur dansken Thomas Rode Andersens kokbok Stenålderskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.