Den här lergrytekycklingen är en sån perfekt rätt att göra då, man hackar massa grönsaker i början men sen sköter sig hela rätten helt själv i ugnen medan man gör det man ska
Mos på rotsaker kan varieras utefter vad du har hemma. När jagjag lagade det för första gången var tvungen att ställa i ordning en matlåda och ringa henne eftersom det här då var (är) det godaste jag ätit på längen
Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat. Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion
Nog blir det väl en paté då, även om vi åt den innan den svalnat helt. Ikväll fick båda göra tjänst i vad som kan ha varit min bästa köttfärslimpa hittills, eller om jag möjligen vågar kalla den en paté
Jag har längtat efter att få hacka lök, skölja grönsaker och öppna mina champinjonburkar, skära i kött, vispa i en sås, smaka av grytor med mina små teskedar
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att detfinns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.