Riv osten grovt över den, strö över finhackad persilja och peppra. smördeg, färsk, kavlad. Rulla ihop en rulle från långsidan, rulla in den i pappret och lägg den svalt
Kommer man nästa sommar så är det ny klädkod, kan bli allt från rosaprickig till mörklila, men just i sommar så är det alltså gul klädsel som gäller på mina balkongmiddagar
För denhär sommaren tänker jag fortsätta äta precis som jag gör nu. Men inte denna sommaren. Grönsakerna och sommarens alla bärär som godast just under semestern
Men nu ärdenhär. Resultatet användes den dagen som tillbehör till den stekta kycklingfilén. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
LCHF-glöggen är klar nu. Wiiih och nu är glöggen klar. Jag har under några veckor försökt att skapa en sockerfri LCHF-glögg och nu är receptet äntligen klart
Eftersom det har varit dåligt med högtidsdagar på sista tiden, och väldigt gott om härlig äggvita efter all vaniljkrämskokning här i bageriet, bestämde vi oss för att det är Marängsvissens dag imorgon
Nu ärden alltså här, och såhär ser den ut. Har ni sett den. Vi är så himla glada, stolta och nöjda. Denhär potatisen slår all ugnsbakad och friterad potatis med hästlängder
Det jag dock kan avundas dem som idkar tacofest varje fredag är plockandet, pillandet, den lilla buffén av tillbehör och den egna matlagningen vid bordet
Jag hoppas och tror att limpan blir god, fast det finns russin i den. För mej är julmaten himmelriket. Bilden visar hur vår lillajulmiddag såg ut i början av månaden
Gör så här. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med hög kant, 25x30 cm eller lägg i ett bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.