Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bli grillade fiskspett
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Det är som det är med den saken. Underligt nog borde jag sprudla av tankar och idéer, eftersom jag denna vecka haft mer tid till mitt förfogande än jag vanligtvis brukar
På den här restaurangen hade de en stor salladsbuffé med mycket att välja på. De restauranger jag har varit på har haft salladsbuffé att ta av till maten
Från och med i dag skickas Olga Rönnbergs nya bok ut till dem som har beställt den. Boken kan beställas från Olga Rönnbergs företag Mamma Fitness, från Bonnier Fakta och den kan även beställas från Bokus, CDON och Adlibris
Plocka loss bladen från isbergssalladen (försök få dem hela) och skölj dem. Låt alla middagsgäster fylla salladsbladen med färs och toppa med chili, koriander och purjolök
För den som inte har tillgång kylskåp. De tinar innan lunch och ger såklart en viss kyla under tiden. Bulgur, fullkornspasta, matvete eller couccous kan också blandas i salladen
Fräs den i smör i en tjockbottnad gryta. Tillsätt senap, fond och 2 msk whisky, resten av grädden, peppar, farinsocker och soja. Rör ner den i såsen och låt koka ca 5 min
Håkan, som ju gillar riktigt het mat, tyckte oftast att de var lite för snåla med hettan och chilin så för hans del smakar den Thailändska maten mer och faller bättre i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.