Om man ser på våra inlägg och recept de senaste veckorna så kan man ju tro att vi bara äter på helgerna och att vardagsmaten överhuvudtaget inte längre existerar i det Mårtenssonska köket
Idag har vi haft snöstorm här på Öland så kontrasterna är verkligen typiskt aprilväder. a vispad grädde som jag rör ner en burk kondenserad mjölk i, samt lite vaniljsocker
vad kallt det har varit idag. Strimla myntabladen fint. Ringlade bara lite olivolja över. Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde
Kroppen börjar alltid släppa ifrån sig vätska när en viktnedgång inleds och från att ha gått upp tre kilo den sista månadenhar jag tappat tre kilo på en vecka
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Själva matlagningen blir så mycket mer harmonisk då utan stress som kan uppstå när man står där och inser att den hackade paprikan som ska ner i såsen inte alls är hackad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.