Denna grönkålspaj med valnötter och västerbottensost gör jag varje jul, och inte bara till julbordet utan älskar att laga den till decembermiddagarna också
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
Mina syskon har vid ett flertal tillfällen ”hotat” att anmäla mig till Halvåtta hos mig. Jag erkänner att jag tycker om att kolla på programmet men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ställa upp
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Här är era favoriter från april. Redan maj, oj, så fort april försvann. Leah fyllde 5 år och det blev del kalas-recept på bloggen (men har inte hunnit lägga ut alla än, så fler kommer)
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
Tänk vad man kan glömma bort viktiga saker ibland…. I helgen blev jag påmind om den här rätten med nykokta rödbetor med vitlök- och persiljesmör som jag totalt har gömt bort att jag gjorde för ett par somrar sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.