De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
Världensbästa mat. Att rulla och koka köttbullar är ett bra underhållning en regnig dag. Eftersom jag kokar dem, är det bara att ge dem lite fin stekyta när det är dags att äta
Lägg spjällen på galler med en långpanna inunder. Pensla demordentligt med BBQ-såsen. Sätt in spjällen i ugnen och pensla dem ofta med såsen, tills den tar slut
Älskar frukost i all dess formen, men helst ska det vara 'frukost-mat', om ni förstår vad jag menar. Äta gårdagens middag till frukost, det är inte riktigt min melodi
Blanda samtliga ingredienser till en deg. Låt degen vila i kylskåpet minst ett dygn, gärna en vecka. Kavla ut degen på mjölat bakbord och ta ut pepparkakor med pepparkaksformar
De här kanelbullarna är debästa glutenfria bullar jag någonsin har ätit. Är det verkligen värt det att börja experimentera med helt nya ingredienser som man inte vet vad de är och hur de fungerar
Jag har ju valt att varken mäta, räkna eller väga maten för att jag ville komma ifrån den stressen. Som gammal viktväktare vet jag inte hur många vågar jag slitit ut för att väga maten, men för att kunna leva med en ny livsstil så ansåg jag att det inte kommer att hålla i längden att väga/mäta, jag måste lära mig hantera maten ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.