Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. En riktigt nice coleslaw. Låt stå kallt fram till servering, då toppar du skålen med svarta och vita sesamfrön
Jag fortsätter med mitt frukosttema, och idag har jag landat på ett av mina absoluta favoritrecept. Jag använder oftast vanlig vitkål när jag gör coleslaw, men den blir ännu gladare (och snyggare dessutom) när jag använder rödkål
Eftersom det blev över lite god surdegsbaguett från morgonen, fick den tillsammans med örtig coleslaw och picklad rödlök och köttet bli kvällens middag
Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
Jag äter gärna det här brödet tillsammans med smör och ost. Till och med Algot som brukar vara lite kinkig med frön äter det glatt och tycker att det är jättegott
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
En enkel kaka medröda vinbär. Vispa ihop lite lätt med en vanlig visp. Röd vinbärskaka. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.