Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett såfantastiskt gott recept
Men det kanske är dagsatt börja. Jag är en sån som inte äter frukost tillvardags. Det blev dock ganska tjock av att stå i kylen, så jag spädde den med litevatten
Min upplevelse är attkikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Prästen tyckte de var ok, såvifick göra det. Så frågan är om det är värt att göra det. Vår fyraåring tycker de är hemskt roligtatt stoppa munnen nära och fånga dropparna med tungan
Ofta handlar det också om attprioritera annorlunda. Tillviss del stämmer det att hälsosam mat kostar lite mer – lax kostar mer än falukorv, det kommet viinteifrån
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igårhittadevi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.