Midsommaraftonifredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som får en attkikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Då var det dagsigenatt lägga litelingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Jag passade på att prova ett av recepten som jag fick på posten tidigarei veckan. är det på sommaren tar jag en "påsgratäng" som jag blandar med tomater, vitlök, champinjoner och vittvin (balsamvinägervit går också bra)
Det är alltid kul att prova på något nytt, eller gammalt beroende på hur man ser på det, igårhittadevi dessa underbara bitar oxsvans – så oxsvanssoppa står på menyn
Pensla smördegsplattor med uppvispat ägg och strö över rårörsocker. Jag har inga exakta mått på allt då jag bara improviserat fram men det är också desserter som inte behöver det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.