Dadelsirapen lyfter fram getosten i labnehn på ett fantastiskt vis. Dadelsirap passar perfekt i matlagningen när du vill addera något sött som inte är raffinerat, GI-värdet är högre än honung och produkten är helt naturlig, den består bara av kokta och pressade dadlar
För ett par veckor sedan skrev jag om dadelsirap som jag köpt hem. Jag brukar ringla dadelsirapen på jordgubbar, pannkakor och om jag vill söta mina mug cakes lite extra
2 msk kokossirap eller dadelsirap - honung går också bra för den som kan tänka sig det. 2 msk kokossirap eller dadelsirap - honung går också bra för den som kan tänka sig det
* 60 g honung, dadelsirap eller lönnsirap. Ja vi fick napp. Små söta abborrar fastnade på kroken under vår skärgårdshelg och min dotter fick lära sig innebörden av tålamod
1 msk dadelsirap eller mörk agavesirap. 1 msk dadelsirap eller mörk agavesirap. Gomorron. Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
½ dl dadelsirap eller mörk agavesirap. ½ dl dadelsirap eller mörk agavesirap. Idag får ni recept på ett riktigt maffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker
1 tsk mörk dadelsirap eller honung. Fikagäster på ingång. Då är rulltårta suveränt att ha i frysen för att lätt plocka fram när det är dags att sätta igång bryggaren eller blanda saften
Jag valde dessutom att söta den med dadlar och dadelsirap istället för socker. mixa lätt / eller blanda 115 g mandel, 2 dl havregryn, 1,5 dl rismjöl, 150 g urkärnade dadlar, 1 msk dadelsirap, 125 g kokosolja och 1 tsk vaniljpulver. 1 msk dadelsirap
dadelsirap. Jag följer @roethlisberger på Instagram. Tips tips, mycket inspiration där. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.