Smöra brödet liteoch ha på ost och skina precis som på en smörgås. Vi plockade bort julen i dag här, med ett inslag av vemod åkte tomtar, änglar, pepparkakshus ochannat glittrigt och rött upp på vinden
Dagens korvtips från mig till er är den mörka korvenpå bilden och den är en klassiker som heter "Timmermanskorv" och finns i dem flesta delikatessdiskarna ute i butikerna
Vill du servera riset lite snyggt så lägg riset i en liten skål och lägg tallriken upp och ner ovanpå, och så vänder du på hela alltihop, och tar bort den lilla skålen, så får du en fin liten rundad kulle av ris
Riv ett litet blomkålshuvod på den grova sidan av rivjärnet. Lägg någratunna skivor av god prosciutto på tallriken, tunna skivor nektariner, hyvlad parmensan och balsamico creme
parmesanost, riven. Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Först var jag osäker på om det överhuvudtaget gick att åstadkomma något som kunde liknas vid philadelphiaost men efter lite letande hittade jag Creamy Smooth av märket Tofutti i matbutiken och som visade sig fungera utmärkt
Äntligen har jag även fått receptet på de smarriga tomaterna vi fick hos Anette. gräslök cocktailtomater getost myntablad pistagenötter Dela tomaterna och gröp ur dem
Tänk på att ju mer sås du använder i lasagnen, desto godare och saftigare är den även dagen efter. Den vita såsen kokas ihop av crème fraiche, grädde ochriven ost typ parmesan
Musslorna tillagade jag efter receptet som går att finna på Ica's frysta blåmusslorpaket, de är riktigt bra de musslorna och man slipper borsta av skalen som man måste göra om man köper färska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.