Den smått galna värdinnan vågade sig på ett litet experiment medpajdegen. Innan själva middagen medköttfärspaj, sallad och en väldigt god dressing så gjorde jag quesadillas på löpande band i köket
Eftersom det har blivit glest med bloggande på sista tiden så har jag tonvis med bilder på lager som aldrig kommer ut men jag brukar försöka peta med dem i mina blogginlägg och idag är inget undantag, så här kommer lite bilder från tre stycken olika tapaskvällar från den senaste tiden
Ta en gaffel och tryck ut varje rulle litemed. Om du inte orkade äta alla kakor som du lagt på ditt fat, så fick du en liten påse att ta med hem efter kafferepet
Denna gång laddade vi upp med för mycket smarrig pesto, skinka och tomater till pastan. När pizzan är gräddad, lägg på rikligt med ruccola (Rikligt, kan man säga det om en sallad
Man vill att det ska vara gottoch matigt samtidigt som det ska vara lätt och gå snabbt att göra. THAIKYCKLING MED CHILI OCH LIME… OCHLITEANNATSMÅTTOCHGOTT
Servera direkt med pasta och kanske även lite solrosfrön (som på bilden). Blanda ner mungbönorna - det är inte så noga när - de blir lite sönderkokta om man tillsätter dem från början och de redan är mjuka, men det gör inte så mycket tycker jag
Och vad du väljer att toppa den med - det är ju helt och hållet upp till dig (eller dina smaklökar). Toppa sedan auberginen med sådant du tycker är gott, eller det du behöver blir av med i kylen
parmesan i en härlig blandning med päronskivor, kapris, physalis, fikonmarmelad oså lite. Vi lyxade till det med vätternkräftor, räkor, blåmusslor, vitlöksbröd, stilton, brie, vitlöksost och
Sätt på locket och låt järparna puttra under tiden allt annat plockas fram. I stället för ett par timmar på golfbanan har vi röjt tvätten och fixat medlite andra måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.