Riktigt ful mat med så gott som inga färger, även om gulbrun kanske är en färg. Jag var lite tveksam men tyckte att smakerna i receptet borde funka ihop, och det gjorde de faktiskt
Igår lagade jag en ny rätt som var fantastiskt god och smakrik. Innan jag tillsatte kryddorna hällde jag över hälften av färsen/grönsakerna till en annan stekpanna och gjorde en god köttfärssås av den till barnen
Hej Vänner. Här har ni en trött Mrs Sunshine, sovit helknasigt. Drack kaffe alldeles för sent i går - typ vid halv fem, jag är jättekänslig mot koffein
Kokos- och curryfärs. Måndagar är lite knepiga tycker jag. Gillar måndagar, det gör jag. Man har en hel vecka framför sig, och förhoppningen om att det i förväg planerade också kommer att falla väl ut, när man blickar tillbaka på fredagseftermiddagen
Idag blev det en köttfärsrätt till middag. Lättgjord och gott kryddat. Till den här rätten skulle det vara gott med blomkålsris, men jag var lite lat då jag varit ute i trädgården mest hela dagen,så det blev bara en god sallad och potatis till de som ville ha
Värm pitabröden och fyll dem med salladsblad, curryfärs, paprika- och gurkbitar och yoghurt. Skala och hacka löken och fräs i den i en stekpanna med olja tillsammans med curryn
Värm pitabröden och fyll dem med salladsblad, curryfärs, paprika- och gurkbitar och yoghurt. Skala och hacka löken och fräs i den i en stekpanna med olja tillsammans med curryn
Istället för pitabröd kan curryfärsen serveras med kokt ris. Fräs upp köttfärsen i lite matfett. Lägg i lök, vitlök och morot och fortsätt steka 3-4 minuter
Sätt ugnen på 175 grader. Koka upp pastan (jag använder bandspagetti). Fräs lök, paprika och färsen. Krydda med curry och häll i ca ½ dl chilisås (smaka av och krydda ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.