1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och fräscht. Äter fisk alldeles för sällan. Portioner. 22 port ris 400 g koljafilé salt och peppar1 rödlök 1 äpple 1 1/2 dl crème fraiche 1 tsk curry 1/2 ask persilja (à 20 g)1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)1/2 krispsalladSätt ugnen på 200˚C
Ok, halvfabrikat kanske inte alltid är det bästa, men i detta fall fungerar det utmärkt. Panerade fiskfiléer brukar sällan innehålla mycket onödiga tillsatser, är lättlagade och smakar helt ok
Ok, halvfabrikat kanske inte alltid är det bästa, men i detta fall fungerar det utmärkt. Panerade fiskfiléer brukar sällan innehålla mycket onödiga tillsatser, är lättlagade och smakar helt ok
Idag gjorde vi lax och rostad sötpotatis med en god citron och currycreme. Citron/currycreme. Jättegott. Syran i såsen gifter sig så himla bra med sötpotatisen
1 dl ättika 12% (eller 0,5 dl ättikssprit)2 dl socker3 dl vatten1 lagerblad5 kryddpepparkorn2 cm skalad morot i tunna skivor3 cm purjolök i tunna skivor1 liten rödlök i tunna skivorCurrycreme
1. Hacka lök och vitlök. Skär pumpaköttet i små tärningar. Hetta upp en stor kastrull och smält smöret. 2. Fräs lök och vitlök tills löken är mjuk och tillsätt därefter pumpan och fräs några minuter till
Idag har jag donat, fejat och städat inför morgondagens Luciakafferep. Gud, så städat det är, nu återstår bara att torka golv, byta mina lakan och plocka i ordning i mitt rum
Currygalningar är vi både jag och min pojkvän och pajen vi gjorde igår kväll var supergod. Är man en curryfantast så är detta ett recept man inte vill missa, varsågoda
Till det en currycreme på majonäs och creme fraiche, curry, citron, salt och kummin. Fiskpinnarna är på laxfilé panerad med mandelmjöl och kokosflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.