Igår gjorde jag denna pumpasoppa, men blev sjukt god. Dela en pumpa på mitten, gröp ut kärnorna och lägg på en plåt med bakplåtspapper med snittsidan neråt
Toppa salladen med den hyvlade parmesanen och de rostadepumpakärnorna. Blanda saften från den halva citronen med en halv deciliter olivolja, malen svartpeppar och lite salt
Skriv utFacebookTwitter Rostad pumpasoppamed kokos och lime. Genom att rosta pumpan i ugnen tillsammans med lök, vitlök, olivolja och örter får man en mer framträdande pumpasmak
Rostade kokoschips (att garnera med). Att blanda i lök och vitlök tillsamman med hing är inget man gör i denna matlagningstradition utan det är något jag tillfört själv, för att jag tycker att den här soppan vinner på det
Igår blev det en god Pumpasoppa som doftade av ljuvlig curry ochmedrostadepumpakärnor. Om du vill ( jag hoppade det och använde pumpakärnorna som snacks) så toppa soppan med dina rostadepumpakärnor
Jag såg att vissa har i lite rivet citronskal eller citronsaft i sin pumpasoppa så jag tänkte att Lindahls nyhet grekisk yoghurt med citronsmak skulle passa perfekt till pumpasoppanoch det gjorde det verkligen
ekologisk pumpa har vi hittat hos lemuria på nybrogatanliksom den ekologiska ingefäranhittade ingen ekologisk jalapenota ur kärnorna, lite pilligt men värt besväret, skölj av demfräs pumpa kött och färsk ingefära, häll på vatten, låt koka mjuka,mixa, smaka av med grönsaksbuljong, creme fraiche, jalapeno och saltvärldens bästa grönaksbuljong
Koka quinoan tillsammans med en buljongtärning, koka enligt anvisningarna på paketet. Skiva frukt, lök, avokado och lägg upp alltsammans i en skål, klicka över hummus och strö över pumpakärnorna - mums
Tanken var att jag skulle servera den medrostadepumpakärnoroch en klick av den goda såsen på pumpafrön jag lärde mig i Mexiko och för den sakens skull riktades smakerna ditåt
Tanken var att jag skulle servera den medrostadepumpakärnoroch en klick av den goda såsen på pumpafrön jag lärde mig i Mexiko och för den sakens skull riktades smakerna ditåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.